Hold dig opdateret på facebook på Kølsengruppen. 

 

 

Borgermøde den 1. juli 2013 kl. 19 hos Birgit

 

Fremmødte: Elin, Eva, Jens, Birgit og Lisbeth (referent 4-07-2013)

 

Afbud: Rasmus

 

 

1. Godkendelse af referat fra den 2. maj 2013:

 

Referatet blev godkendt.

 

2. Evaluering af Sct. Hans aften:

 

Det var en god aften, dejlig stemning, en succes, som må gentages næste år, der var ca. 35 til spisning og ca. 60 til bål, de 100 pølser og brød passede fint og skumfiduser samt kiksene var et hit.

 

3. Kontingent:

 

Listen blev gennemgået. Birgit kører ud til Kølsenvej nr. 64 med en velkomstpjece.

 

Alle sørger for at følge op på udmeldelser, glemte indbetalinger mv. Se Evas tidligere mail.

 

4. Velkomstpjece, herunder kølsenmailen:

 

Elin havde lavet fine pjecer, som er klar til brug. Kølsenmailen er nu taget i brug, den er afprøvet og skal finpudses lidt. Den er blevet brugt til at sende invitationer ud fra og mange har allerede svaret, at den virker fra deres mail.

 

5. Hjemmesiden:

 

Hjemmesiden er opdateret, overskrifter laves om, der skal være en overskrift som hedder Udlån (er rettet) og også en med Historie, hvor Elin vil lægge referatet af fortælleraftenen med Arne Stisen ind. Så er der mulighed for andre at supplere med relevante billeder og historier om Kølsen.

 

6. Sommerfest den 10. august 2013 kl. 9.30 – planlægning:

 

Eva laver invitationen, skrives heri, at man selv må have hynder med til stolene, og at man selv må tage vin med, beder om hjælp til kartoffelsalat, pastasalat, salat og brød, tilmelding til den nye mail senest den 1-8-2013. Der laves liste med tilmelding til Susanne. Eva har lejet ting fra biblioteket og henter dette.

Eva køber øl, vandflasker og sodavand til opstilling, oprydning og fest. Eva checker salt og peber, sangbøger. Rasmus og Jeppe laver prisskilte. Eva indkøb af rundstykker og leverpostej. Eva checker op på papirvarer, lys og slikposer. Erik tager kabeltromler med.

 

 

Rasmus har bestilt toiletvogn, Rasmus sætte invitationen på hjemmesiden og skal lave pandekagedej, som skal bruges om formiddagen, Rasmus tager paletknive med.

 

Jens har spurgt Gerda om vi må låne marken, Eva kører ned med invitationen til Gerda og invitere hende med til hele dagen på Kølsen Borgerforeningens vegne. Jens sørger for at aftale med hjælp til bordene.

 

Elin mailer til Finn Oustrup om bøgegrene og mailer til Britta om mælkejunger. Elin spørger Henrik om han kan stå for kageauktionen, og Susanne om pengekassen.

Elin køber ind til morgenmad, kul mv. og præmier til aktiviteterne. Hun får indkøbsseddel af Eva. Elin tager 2 grillstartere med. Elin tager noget vand med hjemmefra til diverse aftørring.

 

Elin og Jens har bålfade med til pandekagebagning.

 

Jens, Preben og Erik sætter flagstænger og minebånd op dagen før.

Jens tager forlængerledninger med.

 

Birgit tager cd-afspiller med og spørger Arne Lund om, vi må låne køleskabet.

Birgit køber pølser og kyllingespyd. Birgit arrangerer aktiviteterne om formiddagen, beder om hjælp, hvis der er noget.

Birgit tager en grillstarter med.

 

Birgit og Lisbeth checker tegnesager.

 

Lisbeth bestiller stole – 8 ekstra end tilmeldte

Lisbeth køber hamburgerryg – rigeligt og marinade, og slikposer og chips (30 stk. af hver) til salg i ”baren”. Lisbeth køber isvafler 60 stk. Lisbeth køber gave til 100 kr. til præmie kagekonkurrencen. Lisbeth koger hamburgerryg.

 

Alle mødes fredag d. 9-8 kl. 16 på marken – Lisbeth kan ikke komme. Lørdag mødes bestyrelsen kl. 9 og søndag kl. 10 til oprydning – opfordring til at komme og hjælpe Bestyrelsen både fredag og søndag.

 

7. Eventuelt:

 

Næste møde er hos Jens 3. oktober 2013 kl. 19.00